TEL 00 32 3 254 10 07 info@vdh-logistics.be
warehousing-logistics_slide1.jpg warehousing-logistics_slide2.jpg fotos_voor_nieuwe_website_712.jpg _MG_6268.jpg

Warehousing / E-Fulfilment

Van stockbeheer tot verzending

VdH biedt een totaalpakket warehousing diensten aan, van opslag en orderpicking tot verzending en rapportering. Geavanceerde technologie, een sterke organisatie en tal van ingebouwde controleprocedures staan garant voor een hoogkwalitatieve en flexibele dienstverlening.

Zoekt u een full service partner voor uw stockbeheer of webshop of plant u een spaar- of geschenkactie? Aarzel dan niet met ons contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte!

 

1. E-fulfilment / webshop logistiek:

E-fulfilment omvat alle logistieke handelingen die nodig zijn om voor elke bestelling, die via een webshop wordt geplaatst, de goederen tot bij de eindklant thuis te bezorgen.

VdH Logistics biedt een complete e-fulfilment ondersteuning voor een zo effectief en kostenbesparende orderpicking en verzending van weborders.

E-fulfilment bij VdH logistics omvat het volgende:

 • Weborders geplaatst via uw webshop worden middels webinterface of batch-bestand (XML, XLS of CSV) doorgegeven aan ons Warehouse Management Systeem (WMS).
 • Op basis van deze weborders geeft het WMS een pick opdracht aan onze orderpickers die de gewenste goederen verzamelen uit het magazijn.
 • Afhankelijk van de grote, gewicht en kwetsbaarheid van de goederen, wordt voor elk weborder het meest geschikte verpakkingsmateriaal gebruikt om het order verzendklaar te maken.
 • Dagelijks kunnen weborders vanuit de magazijnen van VdH Logistics verstuurd worden via verschillende verzendkanalen (Bpack, UPS, DPD, TNT, …). De exacte verzendwijze is steeds in samenspraak met u.
 • Retourbehandeling kan verzorgd worden en dit ook steeds in samenspraak.
 • Via een webapplicatie is opvolging van de orderverwerking en verzending mogelijk.

Enkele voordelen van E-fulfilment voor uw webshop:

 • Opslagruimte:
  Opslag in onze magazijnen besparen je de investering in extra ruimte. Heftrucks voor het lossen van grote leveringen, magazijniers voor ontvangst en opvolging, beveiligde opslagruimte, … alles ten dienste van uw webshop.
 • Schaalvoordeel:
  door voor meerdere van onze klanten verpakkingsmateriaal aan te kopen en de pakketjes te versturen kan VdH Logistics u mee laten genieten van de schaalvoordelen, zowel voor verpakking als voor de verzendkosten.
 • Tijdsbesparing:
  wachten op levering van goederen, kwaliteitscontrole, ordervoorbereiding voor B2C of B2B, zoektocht naar en keuze van verpakkingsmateriaal, ontvangst retour, verzendlabels aanmaken, etc… Wij zorgen voor alles.
 • Retourbehandeling:
  ontvangst, kwaliteitscontrole, eventuele herzending naar een nieuw adres, opnieuw opname op stock. VdH Logistics neemt deze nazorg op zich.
 • Optimalisatie verzendkanalen:
  in functie van uw goederen en bestelling bieden wij u verschillende verzendkanalen aan. De verzendwijze is steeds in overleg met u.

Door VdH Logistics uw e-fulfilment te laten verzorgen, kan u zich richten op de core business van uw webshop, zoals product placement en klantenwerving.

2. Ontvangst:

 • Via speciale laad- en loszones worden de goederen snel en efficiënt in ontvangst genomen.
 • VdH controleert  onmiddellijk de goederen op hoeveelheid en kwaliteit.
 • De goederen worden verwerkt via ons Warehouse Management Systeem (WMS).  Het WMS registreert de binnengekomen en verwerkte goederen zodat u via onze beveiligde webinterface de real-time stock op elk moment kan raadplegen.  
 • Alle bewegingen in de stock kunnen aan u overzichtelijk gerapporteerd worden. 

3. Opslag:

VdH beschikt over zo’n 5500 m² opslagcapaciteit, verspreid over twee locaties. De goederen worden op basis van hoeveelheid en picking frequentie per pallet of als grijpvoorraad in stock genomen. 

4. Order picking en verzending:

Op basis van de goederen in voorraad kunt u steeds een order doorgeven om de goederen klaar te maken voor verzending. U bepaalt de verpakking en het type transport. 

5. Rapportering:

VdH zorgt voor een overzichtelijke rapportering van ontvangst, voorraad en orderverwerking. Tevens kan u inzicht krijgen in de KPI’s (Key Performance Indicators) zoals omloopsnelheid, voorraadwaarde, het aantal dagen voorraad enz.

 

Heeft u vragen aan VdH Logistics? Klik hier

VdH Logistics

KMO-zone Heihoek (Heihoek)
Anthonis de Jonghestraat 29
9100 NIEUWKERKEN-WAAS

VdH Logistics 2de locatie

KMO-zone Heihoek
Anthonis de Jonghestraat 86
B-9100 NIEUWKERKEN-WAAS

Contact

TEL: + 32 3 254 10 07
FAX: + 32 3 254 10 06
E-MAIL info@vdh-logistics.be