TEL 00 32 3 254 10 07 info@vdh-logistics.be
warehousing-logistics_slide1.jpg warehousing-logistics_slide2.jpg fotos_voor_nieuwe_website_712.jpg _MG_6268.jpg

Mailhandling

Alle mailingactiviteiten onder één dak
Direct mailing en e-mailing zijn krachtige communicatievormen die hun doeltreffendheid reeds hebben bewezen.

Direct mailing
VdH staat u met raad en daad bij en verzorgt uw direct mailings van A tot Z. Het succes van uw mailing hangt af van verschillende factoren:

  • De bepaling van uw doelgroep
  • De kwaliteit van uw adressenbestand
  • De samenstelling en inhoud van uw mailing
  • Het vakkundig vullen van uw enveloppen en pakketten
  • Het verwerken en klaarmaken volgens de Belgische en internationale postnormen

We optimaliseren samen het formaat van uw mailing in functie van machinale of manuele verwerking en postreglementering en zorgen voor de meest voordelige verzendwijze.

E-mailing
Meer en meer bedrijven beheren hun communicatiestromen online. Daarom ontwikkelde VdH internettoepassingen op maat voor het beheer van e-mailing acties. Door het gebruik van diverse kanalen en slimme scenario’s, maken we uw communicatie efficiënt én meetbaar!

 

Elke stap van het productieproces bieden wij u vakkundig advies en een oplossing op maat: 

1. Concept, ontwerp, inhoud

U krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Uw mailing is uw visitekaartje. Zorg er dus voor dat de inhoud en vormgeving van uw mailing professioneel, krachtig en op elkaar afgestemd zijn.

VdH werkt samen met ervaren copywriters en grafische bureaus om uw mailings de vorm en inhoud te geven die perfect aansluiten bij uw doelstellingen, doelgroep en huisstijl. Ook voor uw e-mailings zorgen wij voor een professionele creatieve en technische ondersteuning.

De vormgeving, het formaat en de materiaalkeuze van uw direct mailing kunnen belangrijke gevolgen hebben voor bv. de posttarieven of de kostprijs voor het drukken en postklaar maken. Ons deskundig advies kan u heel wat onnodige kosten besparen.

2. Adressenbeheer

Het welslagen van een mailing staat of valt met het adressenbestand. Een mailing mag nog zo origineel zijn, maar als de naam of het adres van de geadresseerde fout is, zal hij ofwel nooit toekomen ofwel een groot risico lopen meteen in de prullenmand te verdwijnen. 

VdH levert u professionele adressenbestanden die wij kunnen selecteren op basis van meerdere criteria zoals taal, leeftijd, woonplaats, bedrijfssector, functie, enz.

Stuurt u uw boodschap aan uw eigen adressenbestand? Dan kunnen wij dit bestand voor u opschonen (uniformisatie, ontdubbelen, sorteren, corrigeren, aanvullen, …) tot een correcte en efficiënte database. VdH kan uw adressenbestand ook op een permanente basis beheren, zodat uw bestand op regelmatige tijdstippen wordt verrijkt met actuele informatie (adreswijzigingen, nieuwe klanten en prospecten, marketinginformatie, enz).

3. Drukwerk

Ook voor het drukken van uw brieven, flyers of folders bent u bij VdH aan het juiste adres. VdH is uw partner voor hoogwaardig offset of digitaal drukwerk. We werken hiervoor samen met professionele drukkerijen die klassiek vakmanschap en geavanceerde techniek met elkaar verzoenen. 

4. Personalisatie

Een mailing waarbij u de geadresseerde persoonlijk aanspreekt, scoort steeds beter. Dit kan met de naam en het adres, maar ook met een gepersonaliseerde alinea of afbeelding.

Een eenvoudige of doorgedreven personalisatie met meerdere variabelen. Personalisatie op een brief, omslag, postkaart of op folie, in kleur of in zwart: onze (digitale) printers kunnen het allemaal aan.

Uiteraard kunnen wij ook bij uw e-mailings werken met tal van variabelen. 

5. Postklaar maken

Na het drukken en de personalisatie van uw direct mailing, kan hij postklaar gemaakt worden. Onze machines vouwen, snijden en nieten uw drukwerk en brengen het met eventuele bijlagen onder omslag of folie.

Voor manuele verwerkingen zoals het toevoegen of opkleven van een sample of DVD, maken wij u graag een offerte op maat.  

6. Verzending

U hoeft zich geen zorgen te maken over de postafgifte. Wij doen dit graag voor u en verzorgen alle nodige formaliteiten. Bovendien zoeken onze mensen steeds de meest economische manier van verzenden voor u uit.

Voor internationale zendingen, werken wij samen met diverse postdiensten. Elk land heeft zo zijn eigen regels, voorwaarden en tarieven. Onze mensen voelen zich hierbij als een vis in het water en zorgen ervoor dat u steeds van de beste porttarieven kan genieten. 

7. Responsverwerking en opvolging

Uiteraard heeft u na afloop van uw mailing graag een zicht op de respons.

VdH verwerkt en meet de respons van uw direct mailing of e-mailing en giet dit alles voor u in een overzichtelijke rapportering.

Daarnaast zorgen wij voor de nodige follow-up: het uitvoeren van bestellingen, het toesturen van samples of catalogi en het realtime stockbeheer met ons Warehouse Management Systeem.

 

Heeft u vragen aan VdH Logistics? Klik hier

VdH Logistics

KMO-zone Heihoek (Heihoek)
Anthonis de Jonghestraat 29
9100 NIEUWKERKEN-WAAS

VdH Logistics 2de locatie

KMO-zone Heihoek
Anthonis de Jonghestraat 86
B-9100 NIEUWKERKEN-WAAS

Contact

TEL: + 32 3 254 10 07
FAX: + 32 3 254 10 06
E-MAIL info@vdh-logistics.be